Work out kombi

Zumba® Fitness

Antal tilmeldte: 12/20 Alder: 16-99 Pris: 410,00 DKK
04/09/2023 - 11/03/2024 Havdrup Idrætscenter, Multisalen Mandag 19:00-20:00 Instruktør: Sandra Nachdam Koch
Beskrivelse

Zumba Fitness er dans for alle, som elsker god musik og latinamerikanske rytmer. Zumba er en sjov og effektiv træning, som er bygget op omkring små serier af forskellige stilarter, som salsa, cumbia, merengue, samba, reggaeton mm. Zumba er en effektiv måde at dyrke motion på, kombinationen af dans og fitness, gør at kroppen forbrænder rigtig mange kalorier. Alle kan være med til Zumba, det er ikke kun for dansere, men for alle som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt. HUSK der er ingen forkert måde at danse Zumba på, det skal bare være en fest at dyrke motion.

Så hvis du er til en motionsform, som indeholder en masse skøn musik, både de latinamerikanske og de nutidige radio-hits, og som i den grad vil give dig et smil på læben, så kom og vær med, slip hofterne løs og let's ZUUUMMBBAAAA

Max. 20 deltagere.

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Holdleder: Jeanett Træde

Pris: 410,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Sandra Nachdam Koch

hgigym.sandra@gmail.com

Vores sponsorer