FAQ om tilmelding

Tilmelding: 
Tilmelding sker under det hold du ønsker at gå på under 'Tilmelding'.
Du er først garanteret en plads på holdet når du har tilmeldt dig og samtidig betalt kontingentet, da dit navn først herefter vil fremgå af holdlisten.
Det er ikke muligt at tilmelde sig ved fremmøde til træning. Der skal på forhånd ske tilmelding via vores hjemmeside inden fremmøde til træning.
Der er rigtigt mange der gerne vil gå til gymnastik i Havdrup, og belært af erfaring bliver vi nødt til at oplyse, at du ikke kan forhåndstilmelde dig på et hold eller bede en instruktør om at tilmelde dig.

Oprettelse af ny profil
Vi anbefaler, at nye medlemmer forinden tilmeldingen i august opretter sig som medlem inden tilmeldingen åbner. Så vil det være hurtigere at tilmelde sig når tilmeldingen åbner, idet der således kun skal logges ind i forbindelse med holdtilmelding.

Klik på knappen 'Opret Profil'. Udfyld felterne og sæt flueben i 'Ja tak' til nyhedsbreve. Vi udsender kun relevante mails og 'spammer' ikke i tide og utide. Accepter brugerbetingelser og privatlivspolitik. Man kan ikke oprette en profil uden at acceptere begge. Du kan læse betingelserne og privatlivspoltikken ved at trykke på dem. Klik herefter på 'Opret profil', og du vil modtage en velkomstmail.

Min profil
Når du logger dig ind med email og password, kan du klikke på 'gå til profil'. Her får du adgang til:

Mine informationer:
Mine informationer viser de informationer som du indtastede ved oprettelse af profilen. Du kan ændre i informationen, hvis det ønskes. For eksempel hvis du har fået ny adresse, ny email, telefonnummer eller lignende. Når du har lavet ændringer i dine oplysninger skal du huske at klikke på opdater oplysninger knappen nederst på siden, for at gemme ændringerne.

Tilføj familiemedlem/samle profiler:
Nederst på siden 'Mine informationer- har du mulighed for at tilføje familiemedlemmer ved at klikke på knappen “tilføj familiemedlem”. Familiemedlem funktionen giver den fordel at alle familiemedlemmer samles på et og samme login, så I ikke behøves at huske en masse forskellige brugernavne og passwords. Når du trykker på “tilføj familiemedlem” vil et nyt vindue åbne med en formular hvor du kan indtaste familiemedlemmets oplysninger. Systemet udfylder automatisk efternavn, mobil og adresse. Hvis nogle af disse informationer ikke passer på det familiemedlem som oprettes kan man bare ændre dem og udfylde resten.

Når alle informationer er udfyldt på familiemedlemmet, klikkes der på knappen “opret familiemedlem” og familiemedlemmet oprettes og tilknyttes til profilen. Efterfølgende vil oversigten skifte en lille smule og der vises et felt som hedder “Familie medlemmer”. Oversigten viser alle familiemedlemmer som er oprettet og man kan skifte imellem de enkelte familiemedlemmer ved at klikke på deres navn. Du kan se hvilket familiemedlem som er valgt på det lille hvide flueben hvor navnet vil stå. Klik på familemedlemmets navn, hvis den profil skal vises.

Tilmelding af familiemedlemmer:
Det er vigtigt at det er det korrekte familiemedlem som tilmeldes. I bunden af tilmeldingssiden vil du se en kasse som orienterer om hvilken profil du er i gang med at tilmelde. Det er vigtigt at det er den korrekte profil som er valgt ved hver enkelt tilmelding. Skal du for eksempel tilmelde dit barn til et hold, så er det vigtigt at fluebenet er markeret på barnets profil. Der informeres også i OBS teksten om hvem man er ved at tilmelde. Når du har valgt den korrekte profil til tilmeldingen klikkes fortsætter du tilmeldingen ved at klikke på knappen “Fortsæt”.

Du bliver nu præsenteret for en oversigt over den/de tilmeldinger du er ved at foretage. Læs og accepter brugerbetingelserne og klik på knappen “Gå til betaling” for at afslutte tilmeldingen.

Venteliste
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme venteliste på det ønskede hold, så vi kan ikke garantere en plads. Du kan komme på venteliste ved at acceptere at komme på venteliste under 'Tilmelding'.

Når der er plads på holdet, vil du modtage en email med oplysning om at du kan komme på holdet. Du skal herefter følge anvisningerne i mailen om tilmelding og betaling af kontingent. Idet din betaling registreres, er du kommet på holdlisten, og du vil modtage en bekræftende mail herpå og kan således møde op til næste træning.

Vores erfaring er, at vi får plads på langt de fleste hold. Dette kan ske ved at vi udvider kapaciteten ved at tilføre flere instruktørressourcer, opretter flere hold hvis muligt eller flytter rundt på aldersgrænser. Der er også løbende nogle som stopper eller skifter hold, så fortvivl ikke hvis du kommer på venteliste.

Vores sponsorer