Klippekort

Havdrup Gymnastikforening tilbyder salg af klippekort til voksenhold. For at købe et klippekort kræver det, at du er medlem af gymnastikforeningen. Under Holdbeskrivelser kan du se hvilke hold klippekortet kan benyttes til. Klippekortet købes således:

• Køb klippekort og få samtidig et medlemskab af Havdrup Gymnastikforening under Onlinetilmelding under ”Klippekort og medlemskab – 10 klip” eller ”Klippekort og medlemskab - 20 klip" eller "Sommer klippekort og medlemsskab” OBS! Klippekortet gælder kun til den vintersæson eller sommersæson klippekortet er købt i.

• Du modtager efter et par dage klippekortet i postkassen.

• Mød op på holdet, og vis dit klippekort til instruktøren, som krydser af på kortet.

 

                                                                                                                                         

Vigtig information om klippekortet

• Klippekortet er personligt, men må gerne overdrages til 2. part under forudsætning af, at 2. part er eller bliver medlem af Havdrup Gymnastikforening.

• Klippekort er kun gyldigt i den sæson hvor klippekortet er købt, og overskydende klip eller ubrugte klippekort refunderes ikke.

• Klippekort kan umiddelbart bruges på alle voksenhold. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

• Klippekortet kan benyttes til de voksenhold, hvor et billede af klippekortet er indsat på Holdbeskrivelsen. Vi forbeholder os ret til løbende at ændre/tilføje hold til Klippekorts ordningen, da dette afhænger at hvor mange faste holddeltagere der tilmeldes med holdkontingent.
 

Vores sponsorer