Reformer (+18 år)

Antal tilmeldte: 23/23 Venteliste: 0 Alder: 16-99 Pris: 50,00 DKK
31/08/2023 - 10/03/2024 Havdrup Idrætscenter, Multisalen Torsdag 18:10-19:20Søndag 10:45-12:00 Instruktør: Iben Glaser
Beskrivelse

Reformer træning er pilatesbaseret modstandstræning. Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Modstanden opstår af en kombination af din egen kropsvægt samt reformerens fjedre, så du selv kan tilpasse belastningen. Derfor er Reformer træning noget alle kan deltage i, uanset styrke.
Træningen kan både bruges som genopbyggende træning efter skader og som udfordrende træning, idet øvelserne kan modificeres til ønsket behov. For at kunne deltage på holdet, skal man være almindelig mobil for at komme ind og ud af maskinen.
Derudover skal man selv kunne løfte og vippe reformermaskinen op og ned til lodret stilling i forbindelse med oprydning efter timen.
Deltagerne forventes selv at deltage i opsætning / afrydning af maskine og udstyr før/efter timen. (10 min. før / efter timen skal påregnes)
Selve undervisningen er 55 minutter
OBS! Træningen foregår uden sko, men med sokker der ikke glider. Bemærk at sokker skal bæres (ingen bare tæer).

 OBS! På dette hold skal man selv kunne løfte og vippe reformermaskinen op og ned til lodret stilling i forbindelse med opsætning og oprydning, og det forventes, at man deltager aktivt i dette og er hjælpsom med udstyret. 


 
*Max. 15 deltagere kan være tilmeldt holdet, men der er kun 6 maskiner, og det er tilmelding efter princippet "først til mølle"
Tilmelding sker fra uge til uge under "Tilmelding" og Pilates Reformer.
Hvis timen er fyldt kan man komme på venteliste.

Bemærk: Når man først har meldt sig på en time kan man ikke få pengene retur, men man kan afmelde sig, så en på ventelisten kan få maskinen

Holdleder: Jeanett Træde

Pris: 50,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Iben Glaser

hgigym.ibeng@gmail.com

Vores sponsorer