Tilmelding efter aftale.

Super Spring Mini (+8 år)

Antal tilmeldte: 32/32 Venteliste: 0 Alder: 8-16 Pris: 3.200,00 DKK
28/08/2023 - 13/06/2024 Havdrup Idrætscenter, Hal 2, del 1+2 Mandag 16:45-18:15Torsdag 17:00-19:00 Instruktør: Cecilie Eiberg Dahl Pedersen Christina Svane Rasmussen Lene Dam Mette Bahne Christensen
Beskrivelse

OBS! Lukket hold – tilmelding kun muligt efter aftale med instruktørerne.

Super Spring Mini er holdet for dig, som vil lidt mere med din gymnastik. Smidighed, styrke, konditionstræning og rytmiske sammensætninger er en naturlig del af opvarmningen. Sværhedsgraden på springene og sammensætningerne bliver gradvist højere og tilpasset den enkelte. Til opvisningerne vil der være både spring- og rytmiske serier som sammensættes til et samlet show.

Det skal være sjovt at gå til gymnastik, men det forventes, at gymnasterne deltager aktivt i træningen, har lysten til at lære nye ting og til at arbejde med at flytte grænser for at nå målet. På Super Spring Mini tror vi på at gymnasterne, hjælpere og instruktører får de bedste resultater med gymnastikken, når vi alle griner og har det sjovt sammen, når gymnasterne stortrives i et godt og sundt træningsmiljø. At vi gennem respekt for hinanden, fællesskabet og omgivelserne giver gymnasterne nogle almene kompetencer med i livet, som de altid vil kunne gøre brug og have glæde af.

For at gå på holdet, skal du være fyldt 8 år og være klar til at modtage undervisning og udvise engagement i træningen, samt kunne 3 ud af 4 følgende krav og have rytmiske færdigheder (som ligeledes vurderes af instruktørerne):   

- Håndstand rulle + stå på hænder i det fri med let modtagning.
- Kraftspring med let modtagning
- Araber spring + araber flik med let modtagning
- Forlæns salto i trampet med let modtagning

Det forventes at man som gymnast på holdet prioriterer, ud over deltagelse i den almindelige træning, at man deltager i opvisningerne, ekstra træning og i de sociale arrangementer på holdet. Da der på Super Spring Mini er nogle opgaver der skal løses, for at gøre det muligt at holde sociale arrangementer, ekstra træninger mm., forventes der et større engagement fra forældrene end på de øvrige børnehold. Det drejer sig om at skaffe sponsorer/finde indtjeningsmuligheder, sørge for frugt/snacks til en ekstra træning, hjælp til dragtprøvning, hjælp med redskaber til opvisning mm., arrangere sociale arrangementer. Der vil komme periodevise ekstra træninger. I tilfælde af træning udenfor byen, kan der forekomme mindre udgifter.

I kontingentet er indeholdt opvisningstøj og entré omkostninger ved opvisninger.  

OBS. sæsonen løber fra august 2023 til juni 2024

Maks antal gymnaster: 30

Hjælpere: Nicoline Sarpø, Maria Kissow, Camilla Rickow

Holdleder: Heidi Broberg Bakke

Pris: 3.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Cecilie Eiberg Dahl Pedersen

hgigym.cecilie@gmail.com

Christina Svane Rasmussen

hgigym.christina@gmail.com

Lene Dam

hgigym.lenedam@gmail.com

Mette Bahne Christensen

hgigym.metteb@gmail.com

Vores sponsorer