Tilmelding efter aftale.

Super Spring Aspirant (9 år + )

Antal tilmeldte: 19/19 Venteliste: 0 Alder: 9-21 Pris: 3.800,00 DKK
28/08/2023 - 13/06/2024 Havdrup Idrætscenter, Hal 2, del 1+2 Mandag 17:30-19:30Onsdag 17:30-19:30 Instruktør: Louise Rheder Hansen Eline Lindegaard Holbech Maria Hampen
Beskrivelse

OBS! Lukket hold – tilmelding kun muligt efter aftale med instruktørerne.

Super Spring Aspirant er holdet for dig, som vil lidt mere med din gymnastik.  

Smidighed, styrke, konditionstræning og rytmiske sammensætninger er en naturlig del af opvarmningen. Sværhedsgraden på springene og sammensætningerne bliver gradvist højere og tilpasset den enkelte gymnast. Til opvisningerne vil der være både spring- og rytmiske serier, som sammensættes til et samlet show.

Det skal være sjovt at gå til gymnastik, men det forventes, at gymnasterne deltager aktivt i træningen, har lysten til at lære nye ting og til at arbejde med at flytte grænser for at nå målet. For at gå på holdet, skal du være fyldt 9 år og være klar til at modtage undervisning og udvise engagement i træningen, samt kunne 3 ud af 5 følgende krav (som ligeledes vurderes af instruktørerne):  

- Håndstand rulle + stå på hænder i det fri
- Kraftspring med 2 bens landing
- Araber
- flik med let modtagning (max 1 person)
- Strakt salto i trampolin med begyndende skrue
- God til rytmisk serie   

Det forventes, at man som gymnast på holdet prioriterer at deltage i opvisninger, ekstra træninger og sociale arrangementer udover den almindelige træning på holdet. Der vil komme periodevise ekstra træninger. I tilfælde af træning udenfor byen, kan der forekomme mindre udgifter.  


I kontingentet er indeholdt opvisningstøj og entré omkostninger ved opvisninger samt træningstur til Flying Super Kids i Århus d. 15. - 17. september 2023.  Hvis man er ny på holdet kommer der en ekstraudgift til træningsdragt.
 
OBS. sæsonen løber fra august 2023 til juni 2024


Max. 30 gymnaster

Hjælpere: Anna Petersen, Christoffer Heiberg, Anna Hampen

Holdleder: Monica Zachariassen

Pris: 3.800,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Louise Rheder Hansen

Eline Lindegaard Holbech

hgigym.eline@gmail.com

Maria Hampen

hgigym.maria@gmail.com

Vores sponsorer