Tilmelding efter aftale.

Super Spring (Fra 12 år + )

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 0 Alder: 12-25 Pris: 3.900,00 DKK
28/08/2023 - 20/06/2024 Havdrup Idrætscenter, Hal 2, del 1+2 Mandag 19:00-21:00Torsdag 19:00-21:00 Instruktør: Christoffer Dyring Heiberg Julie Lau Isabell Lynge Pedersen Torben Andersen Pernille Heiselberg
Beskrivelse

OBS! Lukket hold – tilmelding kun muligt efter aftale med instruktørerne.

Super Spring er holdet for dig, som vil lidt mere med din gymnastik!  

Smidighed, styrke, konditionstræning og rytmiske sammensætninger er en naturlig del af opvarmningen.  Sværhedsgraden på springene og sammensætningerne bliver gradvist højere og tilpasset den enkelte. Til opvisningerne vil der være både spring- og rytmiske serier som sammensættes til et samlet show.  

Det skal være sjovt at gå til gymnastik, men det forventes, at gymnasterne deltager aktivt i træningen, har lysten til at lære nye ting og til at arbejde med at flytte grænser for at nå det individuelle mål.

For at gå på holdet, skal du være fyldt 12 år eller gå i 6. Klasse og være klar til at modtage undervisning og udvise engagement i træningen, samt kunne opfylde 4 ud af 5 følgende krav (som ligeledes vurderes af instruktørerne):  

- Kraft-salto
- Araber-flik-baglænder
- Halv skrue i trampolin, hvor der arbejdes hen mod 1,5 skrue(Rudy) i minitrampolin
- Stabil håndstand
- God rytmisk  

Det forventes, at man som gymnast på holdet prioriterer ud over den almindelige træning at deltage i opvisninger, ekstratræninger og sociale arrangementer på holdet. Vi forventer engagement og stabilt fremmøde, og du skal være mentalt klar til at modtage undervisning og kollektive beskeder. Vi sætter individuelle mål sammen med hver enkelt gymnast, så vi sammen kan finde nogle mål, som er realistiske og udviklende.

Super Springs opvisninger er en central del af gymnastikforeningens ansigt udadtil. Opvisningerne er typisk sammensat, så de fungerer optimalt, når alle deltager. Det forventes derfor, at man prioriterer at deltage i opvisninger samt ekstratræning til disse. Udover de almindelige ekstratræninger i Havdrup, vil der også være en weekendtur til en gymnastikefterskole i efteråret, som kun er for Super Spring. Her arbejder vi intenst med spring og styrker det sociale. Super Spring har nogle obligatoriske aktiviteter, som har til formål at tjene penge til holdet. Disse penge går primært til delvis dækning af deltagelse i Festival del Sole i Italien hvert 2. år. Som gymnast er du forpligtet til at deltage i disse aktiviteter.

I kontingentet er indeholdt opvisningstøj og entré omkostninger ved opvisninger, men ekskl. træningsdragt og turudgifter til Festival Del Sole i Italien. Sæsonen løber fra August 2023 til Juni 2024

Max. 30 gymnaster

Holdleder: Tina Sarpø

Pris: 3.900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Christoffer Dyring Heiberg

hgigym.christofferh@gmail.com

Julie Lau

hgigym.julie@gmail.com

21428448

Sekretær

Isabell Lynge Pedersen

hgigym.isabell@gmail.com

Torben Andersen

hgigym.torben@gmail.com

Pernille Heiselberg

hgigym.pernille@gmail.com

Vores sponsorer