Børnerock 4. maj

25-01-2024

Børnerock Lørdag d. 4. Maj kl. 18.00 - 21.00 i Havdrup Idrætscenter.

For børn 0. - 6. Klasse

Pris 125 kr pr. barn.

Billetter kan købes fra d. 1. April

 

Lokalt musikarrangement for børn i 0.-6.klasse (begge klasser inkl.) uden voksenledsagelse. Der er en DJ som sørger for musik og lyd, og hver år bookes et kunstnernavn som hovedunderholdning, som underholder ½ time og efterfølgende giver fan-selfies. Endvidere bliver aftenen foreviget via livestreaming på Facebook.

Cafeteriaet sælger slik, nachos, sodavand m.m. til rimelige priser.

Forældre skal aflevere børnene ved døren, men der er et stort crew af frivillige voksne som tager sig godt af børnene, og som sikrer at alle har det godt. Skulle nogen blive for overvældet eller bare gerne vil hjem, har crewet overblik og sørger for kontakt til forældre.

Hele aftenen er på børnenes præmisser og i ”børnehøjde”.

Årets underholdning:

Det er med store overvejelser at årets underholdning bliver booket, og der bliver tænkt meget over egnethed i forhold til aldersgruppen. Vi overvejer hvad der fanger børnenes interesse, hvem der kan få børnene med ud på dansegulvet og hvem kan aktivere børnene så de får en sjov aften og gerne får nye oplevelser med hjem.

I år vil den dygtige sanger fra X factor-stjerne, Frederik Konradsen, med det ’Seje garn’ og den store stemme præsentere børnene for musikalsk overskud og fede sange som de kender.

Værd at vide:

Der er stor sikkerhed omkring arrangementet, og 25 frivillige voksne sørger for at alt foregår trygt, sikkert og i ”børnehøjde”. Det er voksne fra byen og fra gymnastik-foreningen, så langt de fleste børn vil kunne genkende ansigterne og det vil føles trygt at slippe mor/fars hånd ved indgangen. Ingen børn får lov at gå hjem uden at der er en voksen der henter barnet.

Nogen klasser holder ”pre-party”, hvor børnene mødes, spiser, hygger sig og gør sig klar, men det er op til den enkelte klasse selv at arrangere. Dørene åbnes kl. 18.00.

Husk lidt penge til slik etc., evt. mobiltlf. Til selfies, evt. en seddel med mor/fars mobilnr. Mobiltelefon medbringes på eget ansvar.

Kontakt:

Alle spørgsmål kan stilles og bliver besvaret på email: hgigym.formand@gmail.com eller mobiltlf. 22934591 el. 26255614 (ansvarlig Lisbeth Rheder og Betina Steneman).


Vores sponsorer