Nyheder

          

Velkommen til Havdrup Gymnastikforening

Havdrup Gymnastikforening er en stor forening med 1300 medlemmer. Vi er en innovativ forening med mange forskellige typer hold indenfor både børne- og voksenhold, og favner mange genre og holdtyper. Vores fokus ligger på bredden indenfor gymnastik og fitness, men vi tilbyder også hold for dem der vil mere med deres sport som f.eks. vores linje indenfor springgymnastik, Super Springs linjen. Vores hovedformål er motion, sundhed, fællesskab og sociale relationer på tværs. Alle er velkommen i vores forening!

 

Events

Vi er lutter stolthed og taknemmelighed! Stolthed over alle de fantastiske gymnaster der opviste til vores store opvisningsdag lørdag d. 16 marts og viste os så mange skønne spring, dancemoves, smil og glæde! Og taknemmelighed over alle de fantastiske instruktører og hjælpeinstruktører, som har lagt deres hjerte og sjæl i at føre deres gymnaster frem til denne dag og med stort engagement viste det bedste af vinterens træning! 

Sommersæson.

Vores Sommersæson bliver offentliggørt søndag d. 11/3-2024 kl. 19.00 og åbner for tilmeldning Mandag d. 11/3-2024 kl. 19.00.

Sommersæson starter op i uge 12 for voksenhold og uge 14 (fra tirsdag 2/4) for børnehold. Sommersæsonen ligner i store træk vintersæsonen, men der er lidt ændringer idet ikke alle instruktører ønsker sommersæson, og der kan være nogle få hold hvor der er byttet rundt på instruktører. Hold øje med vores hjemmeside for program ect.

Vores sponsorer