HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
I Form (+13 år)
 
Instruktør: Jack Classen
Holdleder: Jeanet Træde
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, del 3
Tidspunkt: Onsdag kl. 19.30 – 20.30
Kontingent: 475,00 kr. -*Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken, se mere under holdbeskrivelsen
Sæson: Onsdag. 23.10.2019 - 18.03.2020

Er du træt af at t'shirten krymper eller vil du blot gerne holde formen ved lige, så kom og træn med! I form holdet er for dig der synes om "Rigtige mænd" konceptet eller for dig der ønsker at blive en bedre motionist/atlet indenfor løb, cykling, svømning, styrketræning, core træning. På holdet vil der blive lagt vægt på styrke og Core med masser af eksplosions træning, som kan udføres som Circle træning, Cross Gym eller på andre nye måder. Der vil også være fokus på forebyggelse af skader både som ny motionist eller som allerede igangværende udøver. Vi favner bredt, men advarer mod sved på panden, høj puls og masser af latter!

Max 20 deltagere

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

 

Instruktør:

Jack Classen


hgigym.jack@gmail.com 

Holdleder:

Jeanet Træde


hgigym.jeanett@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614