HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
HAVDRUP BØRNEROCK 2022
Billetsalg starter d. 14. april 2022

HAVDRUP BØRNEROCK 
Lørdag d. 21. maj. 2022
Kl. 18-21

For børn i 0.-6. klasse (uden voksenledsagelse)

Årets kunstner: Jimilian

Fed musik og sjov spas leveres af Dansk DJ Service. 
HGI Caféen sælger slik, snacks og drikkelse til rimelige priser.

Salg af glowsticks og andre festgadgets.
BEMÆRK!

Købte billetter refunderes ikke.

Billetten sendes på mail. Vi anbefaler at den udskrives med det samme når kvitteringen er på skærmen. Modtages mailen ikke, kan den genfindes under Medlemslogin/log dig ind/Vælg Billetter i venstre kolonne/her kan billetten printes fra.
Formål med Havdrup Børnerock:
At skabe et socialt arrangement i vores by som kan samle børn på tværs af alder, køn og baggrund.
Information om Havdrup Børnerock:
Det er et lokalt musikarrangement for børn i 0.-6.klasse (begge klasser inkl.) uden voksenledsagelse. Der er en DJ som sørger for musik og lyd, og hver år bookes et kunstnernavn som hovedunderholdning, som underholder ½ time og efterfølgende skriver autografer. Endvidere bliver aftenen foreviget via livestreaming på Facebook. Cafeteriaet sælger slik, pomfritter, sodavand m.m. til rimelige priser. Forældre skal aflevere børnene ved døren, men der er et stort crew af frivillige voksne som tager sig godt af børnene, og som sikrer at alle har det godt. Skulle nogen blive for overvældet eller bare gerne vil hjem, har crewet overblik og sørger for kontakt til forældre. Hele aftenen er på børnenes præmisser og i ”børnehøjde”.
Årets kunstner:
Det er med store overvejelser at årets kunstner bliver booket, og der bliver tænkt meget over egnethed i forhold til aldersgruppen. Vi overvejer hvad der fanger børnenes interesse, hvem holder en acceptabel tone, hvem egner sig etc. Vi researcher meget inden der bookes, og årets kunstner skal helst være et nogenlunden kendt navn, gerne fra den danske musikscene, men som er indenfor vores prisgruppe. Vi lover at årets kunstner Jimilian (kendt sanger og sidste års vinder af 'Vild med dans') henvender sig til alderen og fanger børnenes interesse, og gør det på en ordentligt måde, så børnene får en fantastisk oplevelse!
Værd at vide:
Der er stor sikkerhed omkring arrangementet, og 25 frivillige voksne sørger for at alt foregår trygt, sikkert og i ”børnehøjde”. Det er voksne fra byen og fra gymnastik-foreningen, så langt de fleste børn vil kunne genkende ansigterne og det vil føles trygt at slippe mor/fars hånd ved indgangen. Ingen børn får lov at gå hjem uden at der er en voksen der henter barnet.
Nogen klasser holder ”pre-party”, hvor børnene mødes, spiser, hygger sig og gør sig klar, men det er op til den enkelte klasse selv at arrangere. Dørene åbnes kl. 18.00.
Husk lidt penge til slik etc., evt. en autografbog, evt. en seddel med mor/fars mobilnr. Mobiltelefon er tilladt på eget ansvar.
Kontakt:
Alle spørgsmål kan stilles og bliver besvaret på email: hgigym.formand@gmail.com eller mobiltlf. 22934591 el. 26255614 (ansvarlig Lisbeth Rheder og Betina Steneman).

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614