HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Zumba® Fitness (+16 år)
  
Instruktør: Anne
Holdleder: Jeanett Træde
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, Multisalen
Tidspunkt: Mandag kl. 19.00– 20.00
Kontingent: kr. 775,00 - *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken, se mere under holdbeskrivelsen
Sæson: d. 29.08.2022 - 13.03.2023


Zumba® Fitness er dans for alle, som elsker god musik og latinamerikanske rytmer.

Zumba® er en sjov og effektiv træning, som er bygget op omkring små serier af forskellige stilarter, som salsa, cumbia, merengue, samba, reggaeton mm. Zumba® er en effektiv måde at dyrke motion på, kombinationen af dans og fitness, gør at kroppen forbrænder rigtig mange kalorier. Alle kan være med til Zumba®, det er ikke kun for dansere, men for alle som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt. HUSK der er ingen forkert måde at danse Zumba® på, det skal bare være en fest at dyrke motion.
Så hvis du er til en motionsform, som indeholder en masse skøn musik, både de latinamerikanske og de nutidige radio-hits, og som i den grad vil give dig et smil på læben, så kom og vær med, slip hofterne løs og let's ZUUUMMBBAAAA

Max. 20 deltagere.

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.
Instruktør:

​Anne

(Ny instruktør, barselsvikar for Sandra i sæsonen 2022/2023)
Holdleder:

Jeanett Træde

hgigym.jeanett@gmail.com
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614