HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Venteliste

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme venteliste på det ønskede hold, så vi kan ikke garantere en plads. Du kan komme på venteliste ved at acceptere at komme på venteliste ved Online tilmelding/betaling eller skrive en email til gymnastik@havdrup.dk med navn, adresse, telefon nr., email, fødselsdato samt oplysning om hvilket hold du vil på venteliste til.
 
Når der er plads på holdet, vil du modtage en email med oplysning om at du kan komme på holdet. Du skal herefter logge dig ind her på hjemmeside via 'Medlemslogin' og trykke på knappen "Tilmeld", hvorefter du vil blive ført over i betalingsmodulet. Idet din betaling registreres, er du kommet på holdlisten, og du vil modtage en bekræftende mail herpå og kan således møde op til næste træning.


72 timer

Obs! Der gives 72 timer fra mailen med tilbud om plads sendes og til pladsen skal være accepteret. Benyttes tilbuddet om pladsen på et givent hold ikke inden 72 timer, slettes personen fra ventelisten automatisk af systemet og systemet sender besked til den næste på ventelisten og pladsen er dermed givet videre. 
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614