HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Vintersæsonen 2022/2023

Onlinetilmelding er åben fra mandag d. 22. august 2022 kl. 19.00 

(OBS! Ved Online-tilmelding betales samtidig kontingent ved brug af betalingskort eller mobilepay).

 

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding sker under 'Tilmeld dig her'.

HUSK! At udfylde oplysning om emailadresse samt mobilnr. da det er en nødvendighed for vores registrering i holdlisten.

Du er først garanteret en plads på holdet når du har tilmeldt dig og samtidig betalt kontingentet, da dit navn først herefter vil fremgå af holdlisten.

Det er ikke muligt at tilmelde sig ved fremmøde til træning. Der skal på forhånd ske tilmelding via vores hjemmeside inden fremmøde til træning.

Der er rigtigt mange der gerne vil gå til gymnastik i Havdrup, og belært af erfaring bliver vi nødt til at oplyse, at du ikke kan forhåndstilmelde dig på et hold eller bede en instruktør om at tilmelde dig.
 

Allerede Medlem

Vi anbefaler alle som allerede er medlem af gymnastikforening, at have login-oplysninger klar (der logges ind med E-mail eller mobilnr. samt den tilsendte adgangskode).  Er adgangskode glemt, kan der fremsendes en ny ved tryk på ’Glemt adgangskode?’ under fanebladet Medlemslogin.
 

Nye Medlemmer

Vi anbefaler, at nye medlemmer forinden tilmeldingen i august opretter sig som medlem inden tilmeldingen åbner ved at trykke på knappen ’Tilmeld’ under fanebladet Medlemslogin.

Så vil det være hurtigere at tilmelde sig når tilmeldingen åbner, idet der således kun skal logges ind i forbindelse med holdtilmelding.
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614