HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
BEMÆRK!
Vi er pt. begrænset af følgende corona-restriktioner:

¤Max. 25 pers. inkl. instruktører og hjælpere pr. hold

¤Alle +18 år skal vise gyldigt coronapas v/fremmøde:
  1. Coronapas som testsvar fra PCR-test og lyntest (negativ-svar som er max. 3 døgn) 
  2. Tidligere positiv-svar og dermed dokumentation for immunitet (som er 14 dage til max. 180 dage efter positiv-svar)
  3. Bevis på fuldført vaccinationsforløb (er man kun vaccineret første gang, kræves et testsvar som i nr. 1 indtil 2. vaccination)
¤Ovennævnte gælder ikke instruktører og nødvendige børnholds-voksen (familiehold) samt udendørs træning, men vi opfordrer alle til at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer om test 2 gange ugentligt af hensyn til vores instruktører og med-deltagerere.

¤ De generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne med afstand, mundbind, afspritning og afbud ved mindste mistanke om smitte/sygdom gælder stadig. 
BØRNE-/UNGDOMSHOLD
TILMELDING TIL PILATES REFORMER PÅ SÆRSKILT SIDE - TRYK HER
VOKSENHOLD
Allerede Medlem?

Er du allerede tilmeldt som medlem, skal du bruge din email og den adgangskode du modtog første gang du oprettede dig. Kan du ikke huske adgangskoden, klikker du på "Glemt adgangskode" og du vil modtage en ny.

Det er vigtigt at du ikke opretter dig som medlem påny, idet du så vil fremkomme 2 gange i systemet.

Særlige hensyn
 
Vi vil sætte pris på, hvis du vil informere instruktørerne, såfremt der er særlige hensyn vi skal tage til dit barn. Her tænker vi på sygdomme, skader, diagnoser som ADHD, autisme eller andet. Ting som gør at vi muligvis skal bemande holdet anderledes eller som vi bare skal være opmærksomme på i undervisningen. Bemærk dog venligst, at vi ikke er uddannet til at håndtere børn med særlige behov, og vi forbeholder os derfor ret til at tage et barn af holdet, hvis det vurderes at vi ikke er i stand til at håndtere det eller at barnet ødelægger undervisningen for hele holdet.

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614