HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
TRX Træning m/k (holdet er lukket pga. for få tilmeldte)
 
Instruktør: Jack Classen
Holdleder: Jeanette Storck Petersen
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, Multisalen
Tidspunkt: Onsdag kl. 19.30 – 20.30
Kontingent: 775,00 kr.  *​Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæson: Onsdag d. 29.08.2018 - 13.03.2019 

 

HOLDET FOR DIG DER VIL HAVE EFFEKTIV OG INTENS TRÆNING!

Hvad er TRX træning?

I bund og grund er det blot en lang rem med 2 håndtag på, men på trods af enkelheden giver TRX-systemet dig uhyre effektiv styrketræning, som tager fat i alle muskler.

Samtlige øvelser foregår med din egen kropsvægt som eneste belastning. Ved at justere, hvor højt remmene hænger, og dermed hvor stejl en vinkel du ligger eller står i, kan du få din krop til ‘at veje mere’, så øvelserne hele tiden kan gøres sværere.
Det betyder, at du bliver tilpas udfordret, uanset om du har årelang træningserfaring eller lige har besluttet dig for at komme i form.

5 fede detaljer ved remmene:

1. Grebene kan bruges på en stribe forskellige måder. Du kan holde om skumgummidelen eller køre enten vristen eller hælen ind i løkkerne.

2. I et snuptag kan de 2 greb samles til én sammensmeltet enhed. Det udvider øvelsesrepertoiret yderligere, især med rotationsøvelser, der får godt fat i kropskernen.

3. Du kan lynjustere remmenes længde ved blot at flytte en krog ét hak længere op.

4. De anvendte materialer er ekstremt slidstærke og tåler masser af tæsk. Selv efter et år ude i haven er skumgummigrebet intakt.

5. Løkken er stor nok til at nå rundt om de mest solide bjælker og kan samtidig tilpasses selv de tyndeste rør. Dermed er det altid muligt at finde et solidt og brugbart ankerpunkt.

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Max. 15 deltagere

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Power tabata/Pilates/Dance Fit/TRX/Zumba/Circle træning/Foamroller & udstræk/Multi robic/Cross Gym/3 yoga hold/2 løbehold. Træn så meget du vil for kun 1.775 kr. for hele sæsonen.

Aerial Flow Yoga, som et forsøg kan man hvis man man er tilmeldt WORK OUT KOMBI prøve Aerial Flow Yoga. Der er pt. 3 ledige køjer både mandag og fredag. Det bliver efter princippet først til mølle.

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

Jack Classen

HGIGym.Jack@Gmail.com

Holdleder:

Jeanette Storck Petersen

HGIGym.jeanettep@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614