HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Sommer Reformer (+18 år)

Instruktør: Iben Glaser
Holdleder: Jeanett Træde
Sted: Havdrup Idrætscenter, Multisalen
Tidspunkt: Torsdag kl. 18.10 - 19.20
Pris pr. gang kr. 40,00
Sæson: Torsdag d. 23.03.2023 - 22.06.2023

Reformer træning er pilatesbaseret modstandstræning. Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Modstanden opstår af en kombination af din egen kropsvægt samt reformerens fjedre, så du selv kan tilpasse belastningen. Derfor er Reformer træning noget alle kan deltage i, uanset styrke.
Træningen kan både bruges som genopbyggende træning efter skader og som udfordrende træning, idet øvelserne kan modificeres til ønsket behov. For at kunne deltage på holdet, skal man være almindelig mobil for at komme ind og ud af maskinen.
Derudover skal man selv kunne løfte og vippe reformermaskinen op og ned til lodret stilling i forbindelse med oprydning efter timen.
Deltagerne forventes selv at deltage i opsætning / afrydning af maskine og udstyr før/efter timen. (10 min. før / efter timen skal påregnes)
OBS! Træningen foregår uden sko, men med sokker der ikke glider. Bemærk at sokker skal bæres (ingen bare tæer). 


 
*Flere deltagere kan være tilmeldt holdet, men der er kun 6 maskiner til hver undervisningstime, og det er tilmelding efter princippet "først til mølle"
Tilmelding til alle tider frem til sommerferien er åbnet.
Hvis timen er fyldt kan man komme på venteliste


Bemærk: Når man først har meldt sig på en time kan man ikke få pengene retur, men man kan afmelde sig, så en på ventelisten kan få maskinen
Online tilmelding
Instruktør:

Iben Glaser
HGIgym.iben@gmail.com

Holdleder:

Jeanet Træde

hgigym.jeanett@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614