HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Sommer Pilates +18 år

Instruktør: Jane Kold Svendsen
Holdleder: Camilla Ingerslev Dürke
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, Multisalen
Tidspunkt: Tirsdag kl. 18.00 – 19.00
Kontingent: kr. 275,00 *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæson: d. 03.04.18- 19.06.2018

I Pilates Matwork træning fokuserer vi på styrke, smidighed, balance, kontrol af muskler, præcision i udførelsen af øvelserne og forbrænding ved hjælp af vejrtrækning og flow. Der er få gentagelser af hver øvelse, men hele kroppen trænes effektivt igennem, fordi øvelserne går efter de dybe muskler og de små muskler helt inde ved rygsøjlen, der stabiliserer og mobiliserer kroppen, så vi bliver stærke uden at nedslide kroppen. Træningen foregår på yogamåtter, og vi har ingen sko på. Du kan vælge enten at have bare tæer eller sokker på der ikke glider.  Alle kan deltage, uanset niveau.

Med forståelse for netop din anatomi og dit niveau af styrke, kan jeg guide og korrigere dig bedst muligt, så du får en god og effektiv træning

 

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Dance Fit/Tabata/Pilates/Yoga/Cirkeltræning/TRX. Træn så meget du vil for kun 650 kr. for hele sommersæsonen.

Max. 16 deltagere.

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

 

Instruktør:

Jane Kold Svendsen

 

Holdleder:

Camilla Ingerslev Dürke

HGIGym.camillai@Gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614