HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Jump4fun (6-16 år)

Instruktør: Monika Zachariassen og Andreas Gram
Holdleder: Lisbeth Rheder
Sted: Havdrup Idrætscenter, Hal 2, del 1 og 2
Tidspunkt: Torsdag kl. 16.00– 17.00
Kontingent: 200,00 kr.
Sæsonstart: Torsdag d. 01.09.2022 - 23.08.2023

 
Holdet for dig, der har lidt for meget på sidebenene, eller dig, der har det lidt svært med at få gang i træningen. Træning skal være sjovt - og det er Jump4fun.
Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte når du har lyst. Kom og prøv et par gange om det er noget for dig :-)
Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at ringe til Carina Abildskov på mail carina.vestergaard.abildskov@dgi.dk eller telefon 22158242Hun er vores foreningsguide.
Vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og mentalt. Vi træner på mange forskellige måder: styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentieret træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vores sæson er lidt længere – vi træner i hele skoleåret, og hvis vejret er godt, træner vi ofte udendørs.

Nogle gange tager vi familie eller venner med til træning, nogle gange laver vi fællestræning med andre Jump4fun hold, og nogle gange laver vi madskole, hvor vi lærer om sund og nærende kost.

Jump4fun kan du også træne i Solrød Gymnastikforening, så du kan træne flere gange om ugen.– se mere på http://www.solrodgf.dk 

Man kan også træne Jump4fun i Solrød Svømmeklub, se http://www.solklub.klub-modul.dk

 Jump4fun er et samarbejde mellem DGI og Julemærkefonden. I Solrød har vi et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet støttes af Solrød Kommune - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet. 

Dette hold er for 6-16 årige!

Online tilmelding

Instruktør:

Monica S. Zachariassen

hgigym.monica@gmail.com

Instruktør:

Andreas Gram

hgigym.andreas@gmail.com


Holdleder:

Lisbeth Rheder

HGIGym.lisbethr@gmail.com
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614