HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Jump4fun 6-16 år

Instruktør: Marianne og Mette
Hjælpeinstruktør: Frederikke Koch Holm
Holdleder: Lisbeth Rheder
Sted: Havdrup Idrætscenter, Hal 2, del 1 og 2
Tidspunkt: Torsdag kl. 16.00– 17.00
Kontingent: 200,00 kr.
Sæsonstart: Torsdag d. 21.03.2019 - 29.08.2019 (der trænes igennem sommerferien)

Holdet for dig, der vejer for meget eller for dig, der har brug for lidt ekstra støtte til at komme i gang med træning

Vi laver lidt af hvert på holdet, styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentierende træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vi træner 11 måneder om året, og hvis vejret er godt, træner vi ofte udendørs. Det handler om at få trænet kroppen og træne at være sammen med hinanden, vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og psykisk. Nogle gange tager vi familien med til træning, nogle gange laver vi fællestræning med andre Jump4fun hold og nogle gange laver vi madskole sammen, hvor vi lærer om sund og nærende kost af vores foreningsguide, der hedder Mia.

Vi opfordrer alle Jump4fun-børn til at træne 2 gange om ugen. Det er der taget højde for i prisen. Vi har også et Jump4fun-hold i Solrød Gymnastikforening om onsdagen kl. 17-18 – se mere på www.solrodgf.dk og to hold i Solrød Svømmeklub – se mere på www.solklub.klub-modul.dk 

Jump4fun er et samarbejde mellem DGI, Julemærkefonden og Hillerød og Holbæk sygehus. I Solrød har vi et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet modtager støtte fra Solrød Kommune og Folkeoplysningsudvalget - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet. Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at ringe til Marianne Høyer på 2280 6778.

 
Online tilmelding

 

Instruktør:

Marianne Høyer

HGIGym.marianne@Gmail.com

 

Instruktør:

Mette Mee

hgigym.mette@gmail.com
 


Hjælpeinstruktør:

Frederikke Koch Holm

Holdleder:

Lisbeth Rheder

HGIGym.lisbethr@gmail.com
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614