HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Sommer Body&Mind (+16 år)
 
Instruktør: Minna Holbech
Holdleder: Maria Larsen
Sted: Havdrup Idrætscenter, multisalen
Tidspunkt: Mandag kl. 18.15– 19.15
Kontingent: 150,00 kr. *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæsonstart: Mandag d. 19.03.2018 - 30.04.2018 (bemærk kun 6 gange i alt)(19+26/3, 9+16+23+30/4)  
 
Body&Mind er et hold hvor øvelserne foregår i takt med åndedrættet.

Vi starter timen med De 5 Tibetanere, som er øvelser de tibetanske munke laver flere gange om dagen med fokus på indre balance, vejrtrækning og helhedssyn på krop og sjæl. Der er et vist meditativt element, men i denne træningstime er det de styrkende øvelser støttet af vejrtrækningen der er i fokus.

Efter disse øvelser supplerer vi med nogle af de rigtig gode langsomme styrkende øvelser for hele kroppen. Deltvist efter Pilates' principper.

Der er hverken løb eller hop og træningen foregår stående og på måtter med bare fødder eller strømper (ikke krav) - men varmen i kroppen skal nok komme og lidt puls bliver det også til

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.
 

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Dance Fit/Tabata/Pilates/Yoga/Cirkeltræning/TRX. Træn så meget du vil for kun 650 kr. for hele sommersæsonen.


Max. 15 gymnaster

 
Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

Minna Holbech

HGIGym.minna@Gmail.com

 

Holdleder:

Maria Larsen

HGIGym.marial@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614