HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Sommer Body & Mind (+16 år)
 
Instruktør: Minna Holbech
Holdleder: Nana Søeberg
Sted: Havdrup Idrætscenter, multisalen
Tidspunkt: Mandag kl. 18.00– 19.00
Kontingent: 125,00 kr. - *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken se mere under holdbeskrivelsen
Sæsonstart: Mandag d. 20.03.2023 - 24.04.2023 Bemærk kort sæson, kun 5 gange

Dette hold er primært langsom styrke med fokus på kernemuskulaturen.
Vi starter med en kort bevægelses opvarmning og tager derefter de 5 tibetanere, som er øvelser de tibetanske munke laver flere gange om dagen med fokus på indre balance, vejrtrækning og helhedssyn på krop og sjæl.
Der er et vist meditativt element, men i denne træningstime er det de styrkende øvelser støttet af vejrtrækningen der er i fokus. Efter disse øvelser supplerer vi med nogle af de rigtig gode langsomme styrkende øvelser for hele kroppen.
Delvist efter Pilates´ principper. Der er hverken løb eller hop og træningen foregår stående og på måtter med bare fødder eller strømper - men varmen i kroppen skal nok komme og lidt puls bliver det også til.​

 
Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Max. 15 deltagere
Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

Minna Holbech

HGIGym.minna@Gmail.com

Holdleder: 

Nana Søeberg
Email: HGIgym.nana@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614