HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
GYMCAMP 2018 - TILMELDING ER LUKKET!
LØR-SØNDAG D. 10/11. NOV. 2018 


Vi drager igen til Gunslevholm på Falster en weekend i november for at afholde vores årlige GymCamp. Alle som går på et af vores børnehold og er fyldt 7 år kan komme med. Campen er nu fyldt op med 123 børn, og der er lukket for tilmelding.
STORE LEGEDAG 2018
SØNDAG D. 30. SEPT. 2018 KL. 10.00-13.00


Igen i år afholder vi Store Legedag for alle som har lyst til at komme. Vi åbner Hal 2 og Multisalen i Havdrup Idrætscenter, og tager alle vores redskaber ud og skaber en gigantisk legeplads. Der er plads til store og små, og man får mulighed for at prøve at springe i vores springgrav og vores skumgrav. Vores instruktører står klar til at tage imod, men alle deltager på eget ansvar og mindre børn skal være ifølge voksne. I Multisalen finder vi vores Jumping Fitness trampoliner frem, og giver en smagsprøve på de Jumping Fitness børnehold vi har. Vi får venligt sponsoreret frugt og boller af SuperBrugsen Havdrup til at stille den lille når energien er ved at være brugt. Arrangementet er ganske gratis, så KOM FRISK og tag endelig venner og bekendte med!
SPONSORAT FRA OK
DU KAN STØTTE OS NEMT OG GRATIS!


Vi er så fantastisk heldige at vi har en støtte-aftale med OK BENZIN. Det betyder at hver gang en OK-kunden tilknytter sit OK- eller betalingskort til os, modtager vi et ørebeløb når der tankes eller købes el- og mobilabonnementer. Pengene vi modtager bruger vi på redskaber og kurser/uddannelse af vores instruktører, og det betyder utroligt meget for os at modtage disse penge. Du kan også støtte os, hvis du tilknytter dit OK Kort eller betalingskort til sponsoraftale 561349 - eller brug OK app'en og tilknyt det der.
Støt Havdrup Gymnastik
Gratis gennem Foreningssalg.dk

Havdrup Gymnnastik støttes nu via Forreningssalg.dk, og vil du støtte vores forening gratis og nemt, skal du blot gå ind på www.foreningssalg.dk, vælge vores forening øverst på siden, og herefter finder den butik du vil handle på under Foreningssalg.dk. Derefter bestiller dine onlinevarer som du plejer på butikkens hjemmeside, og din støtte på til foreningen. På butikkens logo kan man se hvor meget butikken støtter med. Foreningssalg.dk har indgået samarbejde med mange, mange forskellige butikker, bl.a. CDON.COM, SportsMaster, UniSport, Billig Fitness, Cool Shop, Stylepit, Deichmann, G-STAR RAW, Jack & Jones, name it, Bianco, Wupti.Com og mange mange flere, så husk at gå ind via foreningssalg.dk næste gang du skal foretage et onlinekøb, så du samtidig støtter Havdrup Gymnastik!
SPRINGSIKKERFORENING
CERTIFICERET I OKT. 2017

Vi er blevet certificeret som springsikker forening. Det betyder at vores instruktører er uddannet, eksamineret og certificeret til at undervise på minimum det niveau de underviser i, og selve foreningen har fået certificeret vores udstyr, vores processer og håndtering af gymnastik med redskaber af GymDanmark og DGI. Du kan derfor trygt dyrke gymnastik i vores forening - vi har bevis på at vi har styr på det!
 
HAR DU STRY PÅ DIN FORSIKRING VED IDRÆTSSKADER?

Havdrup Gymnastikforening er omfattet af den fælles, kollektive ansvarsforsikring, som DGI og DIF har tegnet for alle foreninger. Forsikringen dækker i de situationer, hvor foreningen som følge af fejl eller forsømmelse fra foreningens side kan drages til ansvar for skade på 3. mands ting eller for en persons tilskadekomst (der er handlet groft uagtsomt).

Hvis en person derimod kommer til skade ved et såkaldt hændeligt uheld (ingen fejl eller forsømmelse fra foreningens side, og der er ikke handlet groft uagtsomt), f.eks. i forbindelse med benyttelse af redskaber, dækker den kollektive ansvarsforsikring ikke, idet foreningen ikke vil være erstatningsansvarlig over for skadelidte. I dette tilfælde er det personens egen ulykkesforsikring der skal dække skaden.

Vær' opmærksom på, at nogen forsikringer betegner f.eks. springgymnastik på et vist niveau, parkour og cheerleading som en ekstrem sport. Det er derfor en god idé at kontakte sit forsikringsselskab, og sikre sig, at ens barn/en selv er dækket korrekt i forhold til den sportsgren der dyrkes, hvis uheldet skulle være ude.

JUMP4FUN 6-16 ÅR
FOR SÅRBARE OG/ELLER OVERVÆGTIGE

JUMP4FUN er for børn/unge mellem 6-16 år. Har du lidt for meget på sidebenene, har du det lidt svært i livet eller har du måske bare aldrig fået knækket koden til motion og føler dig lidt udenfor? Så er du velkommen på Jump4Fun! Vi træner 11 måneder om året - træning skal være sjov, så vi prøver alt muligt forskelligt. Vi bliver stærkere og får bedre kondi - og så passer vi på hinanden og får nye venner. Der er også mulighed for fællestræning og bevægelseslejre... Tilmeld dig under "Tilmelding", og vil du gerne træne 2 gange om ugen, er det også muligt at tilmelde sig et hold i Solrød Gymnastikforening. Se mere på www.dgi.dk/jump4fun eller kontakt Marianne Høyer på tlf. 2280 6778 for mere info. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen!
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614