HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
NYTÅRSHOP 2019!! KOM FRISK!
TIRSDAG D. 31/12 KL. 9.00-11.30


Vi afholder det årlige NytårsHop på årets sidste dag, så vi sammen kan få trænet lidt af julesulet af Vores seje instruktører vil sørge for, at vi får masse af sved på panden og trænet kroppen godt igennem! Vi afslutter med et glas champagne og et stykke kransekage, og ønsker hinanden godt ind i det nye år!

Program:
Kl. 09.00-09.05 Velkomst v/formand Betina Steneman
kl. 09.10-09.45 Jumping med Jeanett (Multisalen)
kl. 09.10-09.45 Dance Fit med Camilla (Hal 2)
Kl. 09.50-10.35 Combat Fitness med Malene (Multisalen)
Kl. 09.50-10.35 Tabata med Maria (Hal 2)
Kl. 10.40-11.15 Løb med René (Udenfor)
Kl. 10.40-11.15 Boksning med Tim (Multisalen)
Kl. 10.40-11.15 Zumba med Sandra (Hal 2)
Kl. 11.15-11.30 Udstrækning med Jeanett
Kl. 11.30-12.00 Afslutning med Champagne og kransekage

Kom frisk, enten til hele programmet eller drop ind på de hold du ønsker!

 
JUMP4FUN - HOLDET FOR OVERVÆGTIGE/SÅRBARE BØRN 6-16 ÅR
TORSDAGE KL. 16.00-17.00 I HAL 2.

Træning skal være sjovt – især hvis man har lidt svært ved at komme i gang eller ikke rigtigt kan finde det rigtige hold. Jump4fun er for børn, der vejer lidt for meget og sårbare børn, og i Solrød Kommune har Jump4fun været et tilbud siden 2015 for børn og unge mellem 6-16 år. Fysisk aktivitet og bevægelse skal være en sund og sjov del af hverdagen, og derfor lægger vi mere vægt på sjov træning, mens konkurrenceelementet i de fleste aktiviteter nedtones. At vinde eller være bedst, ikke er det vigtigste ved Jump4fun, men at gøre sit bedste er vigtigt.  ”I Jump4fun vælger vi bevægelse og hinanden til. Derfor er sammenhold og opbakning vigtige kodeord, når træningen forberedes og afvikles. Det styrker også børnenes sociale kompetencer”, siger Jump4fun foreningsguide og instruktør Marianne Høyer. ”Børnene er glade for Jump4fun – og vi har så mange gode succeshistorier – vi oplever ex., at børn bliver moppet i skolen, oplever at Jump4fun fungerer som et frirum”. I Solrød kan man gå til Jump4fun i Havdrup Gymnastik, i Solrød Gymnastikforening og i Solrød Svømmeklub. Ud over træning er der også madskoler og camps som ekstra tilbud, og vores foreningsguide, Marianne, står altid klar til at tage imod nye børn, som kunne tænke sig at prøve Jump4fun. Hun er også altid klar til at svare på spørgsmål om Jump4fun. Jump4fun er et partnerskab mellem DGI og Julemærkefonden og i Solrød understøttes Jump4fun af Solrød Kommune og et meget tæt samarbejde med sundhedsplejen i kommunen. Yderligere oplysninger: www.dgi.dk/jump4fun
GÆSTERTRÆNER FRA "HELL'S TRAINING" PÅ BESØG HOS BOKSEHOLDET
BEMÆRK! BOKSEHOLDET HAR LEDIGE PLADSER I SOMMERSÆSONEN!


Boksemotionsholdet under Havdrup Gymnastikforening har igen i år fået fat i en meget kompetent instruktør (Uffe) til at gæste boksemotionsholdet for at finpudse diverse teknikker og komme med input til træningen. Uffe har tidligere lavet træningsprogrammer for professionelle MMA kæmpere og elitessoldater, dyrket kampsport i flere lande, uddannet i USA hos Gym Jones, samt været instruktør hos Butchers Lab, WOD House osv.. (Han vidste hvad han snakkede om). Denne gang skulle der finpudses teknikker med kettlebells, som i sin enkelthed er en gammel russisk jernkugle med et håndtag, som man kan træne hele kroppen med og som er en del af den daglige træning på boksemotion. Som Uffe udtalte: ”træning med kettlebells er hårdt, og det tættest du kommer på helvede og kampsport, uden at slå på nogen”. Efter tekniktræningen blev det tid til en Tabata træning, som bestod af flere nye ord ”Renegates Manmakers, Slasher Halo, Medball pushups, Dead Hang, som kort kan samles i 2 ord ”Tabata Hell”. En rigtig god sjov og lærerig træning.
**************************************************************************************************************************************************************
Boksemotions holdet er god gammeldags træning med alt det gode fra boksning, men uden direkte kamp, andet end kampen mod dig selv. Hele kroppen bliver trænet og kodeordene er: aldrig ens træning,  udfordrende, sjippetov, sandsække, tennisbolde, plethandsker, kettlebells, egen vægt, medicinbolde, balance, slagserie, koordination, undvigelser, kammeratskab, hammere, traktordæk, små drillerier, disciplin, råben osv.  Skulle du have lyst til at prøve boksemotion har vi denne sommersæsonen lukket op for nye medlemmer både tirsdag aften 19.00 – 20.30 og søndag fra kl. 10.00-11.00. Alle er velkomne!

 
Støt Havdrup Gymnastik
Gratis gennem Foreningssalg.dk

Havdrup Gymnnastik støttes nu via Forreningssalg.dk, og vil du støtte vores forening gratis og nemt, skal du blot gå ind på www.foreningssalg.dk, vælge vores forening øverst på siden, og herefter finder den butik du vil handle på under Foreningssalg.dk. Derefter bestiller dine onlinevarer som du plejer på butikkens hjemmeside, og din støtte på til foreningen. På butikkens logo kan man se hvor meget butikken støtter med. Foreningssalg.dk har indgået samarbejde med mange, mange forskellige butikker, bl.a. CDON.COM, SportsMaster, UniSport, Billig Fitness, Cool Shop, Stylepit, Deichmann, G-STAR RAW, Jack & Jones, name it, Bianco, Wupti.Com og mange mange flere, så husk at gå ind via foreningssalg.dk næste gang du skal foretage et onlinekøb, så du samtidig støtter Havdrup Gymnastik!
SPRINGSIKKERFORENING
CERTIFICERET I OKT. 2017

Vi er blevet certificeret som springsikker forening. Det betyder at vores instruktører er uddannet, eksamineret og certificeret til at undervise på minimum det niveau de underviser i, og selve foreningen har fået certificeret vores udstyr, vores processer og håndtering af gymnastik med redskaber af GymDanmark og DGI. Du kan derfor trygt dyrke gymnastik i vores forening - vi har bevis på at vi har styr på det!
 
HAR DU STRY PÅ DIN FORSIKRING VED IDRÆTSSKADER?

Havdrup Gymnastikforening er omfattet af den fælles, kollektive ansvarsforsikring, som DGI og DIF har tegnet for alle foreninger. Forsikringen dækker i de situationer, hvor foreningen som følge af fejl eller forsømmelse fra foreningens side kan drages til ansvar for skade på 3. mands ting eller for en persons tilskadekomst (der er handlet groft uagtsomt).

Hvis en person derimod kommer til skade ved et såkaldt hændeligt uheld (ingen fejl eller forsømmelse fra foreningens side, og der er ikke handlet groft uagtsomt), f.eks. i forbindelse med benyttelse af redskaber, dækker den kollektive ansvarsforsikring ikke, idet foreningen ikke vil være erstatningsansvarlig over for skadelidte. I dette tilfælde er det personens egen ulykkesforsikring der skal dække skaden.

Vær' opmærksom på, at nogen forsikringer betegner f.eks. springgymnastik på et vist niveau, parkour og cheerleading som en ekstrem sport. Det er derfor en god idé at kontakte sit forsikringsselskab, og sikre sig, at ens barn/en selv er dækket korrekt i forhold til den sportsgren der dyrkes, hvis uheldet skulle være ude.

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614