HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
SPRING- ELLER DANCE CAMP
UGE 32 FOR 8-13 ÅRIGE

 

I uge 32 (5-9 aug. 2019 begge dage inkl. kl. 9-16) afholder DIN CAMP igen en fantastisk DayCamp i samarbejde med Havdrup Gymnastik i Havdrup Idrætscenter. Denne gang bliver campen udelukkende med fokus på springgymnastik eller dans. SpringCampen kan derfor inddeles endnu mere efter niveau, så alle får det optimale ud af Campen. Tilmelding til enten SpringCamp eller DanseCamp. Det koster 1.295 kr. inkl. forplejning og lidt merchandise (excl. gebyr og afbestilling). Som medlem af Havdrup Gymnastik får du 20% rabat ved brug af rabatkoden: camphgi2019

Så mangler der lige det sidste for at rykke på et spring eller er spring eller dans simpelthen bare sjovt og dejligt, så er det nu der skal trykkes på tilmeldingsknappen! Tilmeldingen er åben og der er stadig flere ledige pladser på: https://www.dincamp.dk/

Den mest fantastiske sommerferie oplevelse til aktive og glade gymnastik- og dansebørn mellem 8-13 år!

GÆSTERTRÆNER FRA "HELL'S TRAINING" PÅ BESØG HOS BOKSEHOLDET
BEMÆRK! BOKSEHOLDET HAR LEDIGE PLADSER I SOMMERSÆSONEN!


Boksemotionsholdet under Havdrup Gymnastikforening har igen i år fået fat i en meget kompetent instruktør (Uffe) til at gæste boksemotionsholdet for at finpudse diverse teknikker og komme med input til træningen. Uffe har tidligere lavet træningsprogrammer for professionelle MMA kæmpere og elitessoldater, dyrket kampsport i flere lande, uddannet i USA hos Gym Jones, samt været instruktør hos Butchers Lab, WOD House osv.. (Han vidste hvad han snakkede om). Denne gang skulle der finpudses teknikker med kettlebells, som i sin enkelthed er en gammel russisk jernkugle med et håndtag, som man kan træne hele kroppen med og som er en del af den daglige træning på boksemotion. Som Uffe udtalte: ”træning med kettlebells er hårdt, og det tættest du kommer på helvede og kampsport, uden at slå på nogen”. Efter tekniktræningen blev det tid til en Tabata træning, som bestod af flere nye ord ”Renegates Manmakers, Slasher Halo, Medball pushups, Dead Hang, som kort kan samles i 2 ord ”Tabata Hell”. En rigtig god sjov og lærerig træning.
**************************************************************************************************************************************************************
Boksemotions holdet er god gammeldags træning med alt det gode fra boksning, men uden direkte kamp, andet end kampen mod dig selv. Hele kroppen bliver trænet og kodeordene er: aldrig ens træning,  udfordrende, sjippetov, sandsække, tennisbolde, plethandsker, kettlebells, egen vægt, medicinbolde, balance, slagserie, koordination, undvigelser, kammeratskab, hammere, traktordæk, små drillerier, disciplin, råben osv.  Skulle du have lyst til at prøve boksemotion har vi denne sommersæsonen lukket op for nye medlemmer både tirsdag aften 19.00 – 20.30 og søndag fra kl. 10.00-11.00. Alle er velkomne!

 
SPONSORAT FRA OK
DU KAN STØTTE OS NEMT OG GRATIS!


Vi er så fantastisk heldige at vi har en støtte-aftale med OK BENZIN. Det betyder at hver gang en OK-kunden tilknytter sit OK- eller betalingskort til os, modtager vi et ørebeløb når der tankes eller købes el- og mobilabonnementer. Pengene vi modtager bruger vi på redskaber og kurser/uddannelse af vores instruktører, og det betyder utroligt meget for os at modtage disse penge. Du kan også støtte os, hvis du tilknytter dit OK Kort eller betalingskort til sponsoraftale 561349 - eller brug OK app'en og tilknyt det der.
Støt Havdrup Gymnastik
Gratis gennem Foreningssalg.dk

Havdrup Gymnnastik støttes nu via Forreningssalg.dk, og vil du støtte vores forening gratis og nemt, skal du blot gå ind på www.foreningssalg.dk, vælge vores forening øverst på siden, og herefter finder den butik du vil handle på under Foreningssalg.dk. Derefter bestiller dine onlinevarer som du plejer på butikkens hjemmeside, og din støtte på til foreningen. På butikkens logo kan man se hvor meget butikken støtter med. Foreningssalg.dk har indgået samarbejde med mange, mange forskellige butikker, bl.a. CDON.COM, SportsMaster, UniSport, Billig Fitness, Cool Shop, Stylepit, Deichmann, G-STAR RAW, Jack & Jones, name it, Bianco, Wupti.Com og mange mange flere, så husk at gå ind via foreningssalg.dk næste gang du skal foretage et onlinekøb, så du samtidig støtter Havdrup Gymnastik!
SPRINGSIKKERFORENING
CERTIFICERET I OKT. 2017

Vi er blevet certificeret som springsikker forening. Det betyder at vores instruktører er uddannet, eksamineret og certificeret til at undervise på minimum det niveau de underviser i, og selve foreningen har fået certificeret vores udstyr, vores processer og håndtering af gymnastik med redskaber af GymDanmark og DGI. Du kan derfor trygt dyrke gymnastik i vores forening - vi har bevis på at vi har styr på det!
 
HAR DU STRY PÅ DIN FORSIKRING VED IDRÆTSSKADER?

Havdrup Gymnastikforening er omfattet af den fælles, kollektive ansvarsforsikring, som DGI og DIF har tegnet for alle foreninger. Forsikringen dækker i de situationer, hvor foreningen som følge af fejl eller forsømmelse fra foreningens side kan drages til ansvar for skade på 3. mands ting eller for en persons tilskadekomst (der er handlet groft uagtsomt).

Hvis en person derimod kommer til skade ved et såkaldt hændeligt uheld (ingen fejl eller forsømmelse fra foreningens side, og der er ikke handlet groft uagtsomt), f.eks. i forbindelse med benyttelse af redskaber, dækker den kollektive ansvarsforsikring ikke, idet foreningen ikke vil være erstatningsansvarlig over for skadelidte. I dette tilfælde er det personens egen ulykkesforsikring der skal dække skaden.

Vær' opmærksom på, at nogen forsikringer betegner f.eks. springgymnastik på et vist niveau, parkour og cheerleading som en ekstrem sport. Det er derfor en god idé at kontakte sit forsikringsselskab, og sikre sig, at ens barn/en selv er dækket korrekt i forhold til den sportsgren der dyrkes, hvis uheldet skulle være ude.

JUMP4FUN 6-16 ÅR
FOR SÅRBARE OG/ELLER OVERVÆGTIGE

JUMP4FUN er for børn/unge mellem 6-16 år. Har du lidt for meget på sidebenene, har du det lidt svært i livet eller har du måske bare aldrig fået knækket koden til motion og føler dig lidt udenfor? Så er du velkommen på Jump4Fun! Vi træner 11 måneder om året - træning skal være sjov, så vi prøver alt muligt forskelligt. Vi bliver stærkere og får bedre kondi - og så passer vi på hinanden og får nye venner. Der er også mulighed for fællestræning og bevægelseslejre... Tilmeld dig under "Tilmelding", og vil du gerne træne 2 gange om ugen, er det også muligt at tilmelde sig et hold i Solrød Gymnastikforening. Se mere på www.dgi.dk/jump4fun eller kontakt Marianne Høyer på tlf. 2280 6778 for mere info. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen!
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614