HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
FITNESS EVENT
ONSDAG D. 15. AUGUST 2018


Onsdag den 15. august 2018 afholder vi vores Fitness Event i Havdrup Idrætscenter kl. 19.00-21.00. Her vil vores dygtige instruktører på voksenholdene giver en lille smagsprøve på hvad deres hold går ud på. Det er ganske gratis og tilmelding er ikke nødvendig! KOM FRISK!
Program:
Kl. 19.00-19.05: Velkomst v/formanden
Kl. 19.05-19.10: Fælles opvarmning
Kl. 19.15-19.45: Jumping/Pilates/Boksning/Aerial Yoga
Kl. 19.50-20.20: Jumping/Body&Mind/Cirkel/Løb
Kl. 20.25-20.55: TRX/Zumba/CrossGym/Yoga/Løb
Kl. 20.55-21.00: Afslutning
Kom frisk! Ingen tilmelding nødvendig.
Få 2 timers god træning eller kom til de moduler du har lyst!
Det er for alle og vi glæder os til at se dig!

 
SUPER SPRING TIL ITALIEN
GYMNASTIKFESTIVAL I RICCIONE

 
For 3. gang sender Havdrup Gymnastik de dygtige gymnaster fra Super Spring til Gymnastikfestivalen Del Sole i Riccione i Italien i uge 27. En festival der afholdes hvert andet år med mere end 5.000 gymnaster og dansere fra hele verden. Super Springerne har igennem de senest to år arbejdet hårdt på at skaffe penge til rejsen, bl.a. ved at vaske kurve i Super  Brugsen, uddele vandværksbreve, afholde loppemarked, sælge lodsedler m.m. Rejsen er nu en realtitet, og vi ser frem til at sende gymnaster, instruktører og medhjælpende forældre afsted i deres nye tøj flot sponsoreret af Celcius Nordic!
GRATIS LOKALOPVISNING
MANDAG D. 28. MAJ 2018 KL. 18.30-ca.19.30


Igen i år afholder vi en lille lokalopvisning med de tre Super Springs hold, som en afslutning på sæsonen. Så kom op i Havdrup Idrætscenter - hal 2 - mandag aften, og se vores dygtige gymnaster give den gas! HGI Caféen holder åbent og sælger forfriskninger, og vi håber at rigtig mange vil komme og bakke op om vores lille arrangement denne sommeraften!
HAVDRUP BØRNEROCK 2018
LØRDAG D. 26. MAJ 2018


Lørdag den 26. maj afholdtes Havdrup Børnerock 2018 i Havdrup Idrætscenter kl. 18.00-21.00 for børn i aldersgruppen 0.-6. klasse. Crewet og Havdrup Gymnastikforening afholder Havdrup Børnerock i trygge rammer for de mange børn, som skal feste uden mor og far. Havdrup gæstes af den nye populære kunstner BRO, som er aftenens hovednavn. Dansk DJ Service sørger for lys og lyd og ikke mindst vil der blive livestreamet fra aftenen. Som de andre år kan Havdrup Børnerock kun afholdes på basis af de flotte sponsorater doneret af forskellige erhvervsdrivende med LM Byg, SuperBrugsen Havdrup og EDC Solrød Strand i spidsen som hovedsponsorer, men ikke mindst alle de frivillige som udgør crewet gør denne aften til virkelighed. Der venter de unge mennesker et brag af en aften og billetter kan købes fra den 1. maj 2018 for 125 kr. på http://www.havdrupgymnastik.dk/Billetsalg.
Støt Havdrup Gymnastik
Gratis gennem Foreningssalg.dk

Havdrup Gymnnastik støttes nu via Forreningssalg.dk, og vil du støtte vores forening gratis og nemt, skal du blot gå ind på www.foreningssalg.dk, vælge vores forening øverst på siden, og herefter finder den butik du vil handle på under Foreningssalg.dk. Derefter bestiller dine onlinevarer som du plejer på butikkens hjemmeside, og din støtte på til foreningen. På butikkens logo kan man se hvor meget butikken støtter med. Foreningssalg.dk har indgået samarbejde med mange, mange forskellige butikker, bl.a. CDON.COM, SportsMaster, UniSport, Billig Fitness, Cool Shop, Stylepit, Deichmann, G-STAR RAW, Jack & Jones, name it, Bianco, Wupti.Com og mange mange flere, så husk at gå ind via foreningssalg.dk næste gang du skal foretage et onlinekøb, så du samtidig støtter Havdrup Gymnastik!
SPRINGSIKKERFORENING 2017
CERTIFICERING

Vi har knoklet hele foråret og er nu utroligt tæt på at blive certificeret som springsikker forening. Vi glæder os til at få diplomet i hånden senest med udgangen af 2017 og vil skrive meget mere om dette her på hjemmesiden, når det sker!
 
HAR DU STRY PÅ DIN FORSIKRING VED IDRÆTSSKADER?

Havdrup Gymnastikforening er omfattet af den fælles, kollektive ansvarsforsikring, som DGI og DIF har tegnet for alle foreninger. Forsikringen dækker i de situationer, hvor foreningen som følge af fejl eller forsømmelse fra foreningens side kan drages til ansvar for skade på 3. mands ting eller for en persons tilskadekomst (der er handlet groft uagtsomt).

Hvis en person derimod kommer til skade ved et såkaldt hændeligt uheld (ingen fejl eller forsømmelse fra foreningens side, og der er ikke handlet groft uagtsomt), f.eks. i forbindelse med benyttelse af redskaber, dækker den kollektive ansvarsforsikring ikke, idet foreningen ikke vil være erstatningsansvarlig over for skadelidte. I dette tilfælde er det personens egen ulykkesforsikring der skal dække skaden.

Vær' opmærksom på, at nogen forsikringer betegner f.eks. springgymnastik på et vist niveau, parkour og cheerleading som en ekstrem sport. Det er derfor en god idé at kontakte sit forsikringsselskab, og sikre sig, at ens barn/en selv er dækket korrekt i forhold til den sportsgren der dyrkes, hvis uheldet skulle være ude.

JUMP4FUN 6-16 ÅR
FOR SÅRBARE OG/ELLER OVERVÆGTIGE

JUMP4FUN er for børn/unge mellem 6-16 år. Har du lidt for meget på sidebenene, har du det lidt svært i livet eller har du måske bare aldrig fået knækket koden til motion og føler dig lidt udenfor? Så er du velkommen på Jump4Fun! Vi træner 11 måneder om året - træning skal være sjov, så vi prøver alt muligt forskelligt. Vi bliver stærkere og får bedre kondi - og så passer vi på hinanden og får nye venner. Der er også mulighed for fællestræning og bevægelseslejre... Tilmeld dig under Onlinetilmelding, og vil du gerne træne 2 gange om ugen, er det også muligt at tilmelde sig et hold i Solrød Gymnastikforening. Se mere på www.dgi.dk/jump4fun eller kontakt Marianne Høyer på tlf. 2280 6778 for mere info. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen!
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614