HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
SOMMERTRÆNING MED COVID-19 FORHOLDSREGLER 

Regeringen og sundhedsmyndighederne har nu åbnet op for udendørstræning med en masse restriktioner og forholdsregler. Med DGI i ryggen til at vejlede og guide os til et forsvarligt udendørs undervisnings-setup for max. 9 personer, er vi nu gået i gang med planlægningen for opstart af sommerhold med start d. 11. maj. Der er mange forholdsregler og mange ting der skal løses, men vi forventer at tilbyde hold morgen, formiddag og aften fordelt på ugens dage og i alle genre indenfor puls, styrke og rytme. Der bliver kun tale om voksenhold, da vi ikke kan varetage undervisning af børnehold med de restriktioner og regler der skal overholdes. Så snart vi er klar, åbner vi op for tilmelding til holdene.
GYMNASTIKOPVISNING 2020 AFLYST

Det er med triste og ulykkelige hjerter, at vi må aflyse årets opvisning d. 21/3-2020 pga. COVID-19 virussen. Vi er så ærgerlige over, at alle vores dygtige gymnaster ikke får opvist med det, som de har arbejdet så hårdt på at lære i løbet af vintersæsonen. Men vi må stå sammen om at få bekæmpet denne frygtelige virus, og vi kommer stærkt tilbage med en fantastisk opvisning i 2021!
GENERALFORSAMLING UDSKUDT TIL D. 10. JUNI 2020 KL. 19.00

Grundet COVID-19 virussen, må vi udskyde generalforsamlingen. Vi håber at kunne afholde den i Pepes Bar onsdag d. 10. juni 2020 kl. 19.00.
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614