HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Løb, for begynder/øvet/distance +15 år (alle) Holdet er lukket 
 
Instruktør: René Ingerslev Dürke 
Holdleder: Lisbeth Rheder
Sted: Udenfor Havdrup Idrætscenter
Tidspunkt: 
Mandag kl. 18.15 - 19.15
Onsdag kl.18.15 - 19.15

Kontingent: kr. 375,-
*Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken, se mere under holdbeskrivelsen
Sæsonstart: mandag d. 24.08.2020- 16.12.2020 bemærk kort sæson

Holdet henvender sig til dig, som gerne vil begynde at løbe, evt. har løbet på vores hold sidste sæson eller dig som har løbet lidt på egen hånd, men som gerne vil have lidt mere struktur på dit løb.
Dette hold tilbyder 2 faste løbedage, hvor der vil blive undervist i forskellige løbeaktiviteter i form af interval løb, udvidelse af løbs-distance, løbestil samt diverse råd om løb.
Derudover vil vi også gøre brug af Aktivitets Zonen, hvor vi vil styrketræne. Da holdet er for alle, vil der være meget individuel løbetræning, så hver enkelt bliver udfordret på det niveau den enkelte er på. Der vil også være lidt gå-gang, hvor vi får pusten. Målet er at løbe 5-6 km i træk, men også at vi forbedrer vores løbeevner og kondition i løbet af sæsonen.
Alle kan løbe og løb er sjovt, det er bare et spørgsmål om at få den rigtige indgangsvinkel til løbe-træningen, så kom og vær’ med, vi favner alle!​

 
Max. delatgere: 50
Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

René Ingerslev Dürke

HGIGym.Rene@gmail.com


Holdleder:

Lisbeth Rheder

HGIGym.lisbethr@gmail.com
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614