HAVDRUP GYMNASTIK FORENING

Jump4fun 6-16 år

Instruktør: Mette
Voksenhjælper: Gitte, Monica og Maike
Juniorhjælper: Silke
Holdleder: Lisbeth Rheder
Sted: Havdrup Idrætscenter, Hal 2, del 1 og 2
Tidspunkt: Torsdag kl. 16.00– 17.00
Kontingent: 400,00 kr.
Sæsonstart: Torsdag d. 02.09.2021 - 25.08.2022

Holdet for dig, der har lidt for meget på sidebenene, eller dig der har det lidt svært med at få gang i træningen. Træning skal være sjovt - og det er Jump4fun.

Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte når du har lyst. Kom og prøv et par gange om det er noget for dig :-)

Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at ringe til Mette Mee Eriksen på 2844 7448. Hun er vores foreningsguide.

Vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og mentalt. Vi træner på mange forskellige måder: styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentieret træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vores sæson er lidt længere – vi træner nemlig i hele skoleåret, og hvis vejret er godt, træner vi ofte udendørs.

Nogle gange tager vi familie eller venner med til træning og nogle gange lærer vi om sund og nærende kost.

Jump4fun kan du også træne i Solrød Gymnastikforening, så du kan træne flere gange om ugen – se mere på www.solrodgf.dk Du kan også træne Jump4fun i vand i Solrød Svømmeklub, se www.solklub.klub-modul.dk

Jump4fun er et samarbejde mellem DGI og Julemærkefonden. I Solrød har vi et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet støttes af Solrød Kommune - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet.

Dette hold er for 6-16 årige!

Online tilmelding
 

Instruktør:

Mette Mee

hgigym.mette@gmail.com
 

Voksenhjælper:

Gitte Koch Hansen


Voksenhjælper:


Monica S. Zachariassen

Voksenhjælper:

Maike Westerdahl

Juniorhjælper:

Silke


Holdleder:

Lisbeth Rheder

HGIGym.lisbethr@gmail.com
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614