HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Gym Cross (+15 år)

Instruktør: Jack Classen
Holdleder: Jeanett Træde
Sted: Havdrup Idrætscenter hal 2, multisalen
Tidspunkt: Mandag kl. 17.00 – 18.00
Kontingent: 775,00 kr.*Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken, se mere under holdbeskrivelsen
Sæsonstart: Mandag d. 23.08.2021 - 14.03.2022

Trænger du også til et skud endorfiner igennem en god omgang træning, og er du ikke bange for vind og vejr, så mød frisk op med et åbent sind og få din selvtillid og styrke op.

Ønsker du at blive et bedre menneske, atlet - løb - cykel - svøm - styrketræning og OCR træning, TRX træning - styrke - core - eksplosion - træning samt forbygning af skader, vil være omdrejningspunktet af træningen.

TRX:
Er en træningsform, hvor man udnytter sin egen kropvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Det foregår ved, at man bruger et specielt stroppesystem til at lave forskellige slags øvelser. TRX træning giver dig en enormt effektiv træning med de simple TRX-øvelser. Du kommer hele kroppen rundt med TRX træning og det smarte er, at du kan tilpasse de mange TRX-øvelser, så det bliver mere eller mindre hårdt. 
TRX kan udføres alle steder, hvor en sele kan hænges op. Vores Functionel Training træner udendørs på AktivitetsZonen v/Havdrup Idrætscenter, herunder undervisningen i TRX så læmge vejret tillader det.


Max. 25 deltagere
Online tilmelding

 

Instruktør:

Jack Classen


hgigym.jack@gmail.com 

Holdleder:

Jeanet Træde


hgigym.jeanett@gmail.com

Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614