HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Foamroller & udstræk (+13 år)
 
Instruktør: Nynne Marquardsen
Holdleder: Jeanette Storck Petersen
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, del 3
Tidspunkt: Torsdag kl. 19.30 – 20.00
Kontingent: 300,00 kr. -*Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæson: Torsdag d. 25.10.2018 - 14.03.2019 bemærk senere opstart

Foamroller & udstræk er for dig der godt kan lide at blive strukket godt igennem efter træning og som gerne vil være lidt mere smidig. På holdet arbejder vi med foamrollers som en slags skumrør man kan bruge til at massere sin egen krop med. Foamrolleren ser ikke ud af meget, men tag ikke fejl! Den er effektiv til at øge blodcirkulationen, hjælper mod ømhed efter træning og ruster dig bedre til næste træning. Den hjælper også med musklernes fleksibilitet, løsner spændte muskler og ikke mindst mindsker foramrollertræning stress. Din krop vil takke dig efter hver træning med en foramroller og massagebold!

Max. 24 deltagere

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Power tabata/Pilates/Dance Fit/TRX/Zumba/Circle træning/Foamroller & udstræk/Multi robic/Cross Gym/3 yoga hold/2 løbehold. Træn så meget du vil for kun 1.775 kr. for hele sæsonen.

Aerial Flow Yoga, som et forsøg kan man hvis man man er tilmeldt WORK OUT KOMBI prøve Aerial Flow Yoga. Der er pt. 3 ledige køjer både mandag og fredag. Det bliver efter princippet først til mølle.

 

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

 

Instruktør:

Nynne Marquardsen

HGIGym.Nynne@gmail.com

Holdleder:

Jeanette Storck Petersen

HGIGym.jeanettep@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614