HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Cross-Gym m/k
 
Instruktør: Gry Hansen
Holdleder: Jeanette Storck Petersen 
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, del 3
Tidspunkt: Onsdag kl. 19.35 – kl. 20.35
Kontingent: 775,00 kr. pr. hold *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæson: Onssdag d. 29.08.2018 - 13.03.2019

Funktionel træning med fokus på at gøre dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og udholdende. Du vil blive presset, så du yder dit bedste. Vi arbejder med forskellige redskaber såsom Kettlebell, medicinbolde, tov, sjippetorv og vægtstænger.

Alder: 16-60 år

Max 24 deltagere

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Power tabata/Pilates/Dance Fit/TRX/Zumba/Circle træning/Foamroller & udstræk/Multi robic/Cross Gym/3 yoga hold/2 løbehold. Træn så meget du vil for kun 1.775 kr. for hele sæsonen.


Aerial Flow Yoga, som et forsøg kan man hvis man man er tilmeldt WORK OUT KOMBI prøve Aerial Flow Yoga. Der er pt. 3 ledige køjer både mandag og fredag. Det bliver efter princippet først til mølle.

 

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.
 

Instruktør:

Gry Hansen

HGIGym.Gry@Gmail.com

Holdleder:

Jeanette Storck Petersen

HGIGym.jeanettep@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614