HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Cirkel Træning m/k +18 år
 
Instruktør: Nynne Marquardsen
Holdleder: Jeanette Storck Petersen
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, del 3
Tidspunkt: Torsdag kl. 18.30 – 19.30
Kontingent: 775,00 kr. -*Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæson: Torsdag d. 30.08.2018 - 14.03.2019

Bliv stærkere, mere trimmet og brænd fedtet af. Træningstimen starter med løb samt opvarmning af led og muskler.

Cirkel træning er en hurtig måde at komme i form på, og øvelserne tilpasses den enkeltes nivau, så alle kan være med og du kan blive udfordret på det nivau der passer til dig. På holdet arbejdes der med let styrketræning, core og kardio træning. Selve træningspasset er “kun” på 30 minutter, hvor der arbejdes med forskellige stationer. Hver station har forskellige forskellige øvelser, som arbejder med forskellige dele af kroppen. Vi arbejder både med styrke, puls, tempo og udholdenhed, og du presses til at yde det maximale under hver øvelse indenfor din formåen.

Dette betyder ikke, at du skal være i topform inden du melder dig på holdet.

Max. 24 deltagere

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Power tabata/Pilates/Dance Fit/TRX/Zumba/Circle træning/Foamroller & udstræk/Multi robic/Cross Gym/3 yoga hold/2 løbehold. Træn så meget du vil for kun 1.775 kr. for hele sæsonen.

Aerial Flow Yoga, som et forsøg kan man hvis man man er tilmeldt WORK OUT KOMBI prøve Aerial Flow Yoga. Der er pt. 3 ledige køjer både mandag og fredag. Det bliver efter princippet først til mølle.

 

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

 

Instruktør:

Nynne Marquardsen

HGIGym.Nynne@gmail.com

Holdleder:

Jeanette Storck Petersen

HGIGym.jeanettep@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614