HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Cirkel Træning (+15 år)
 
Instruktør: Nynne Marquardsen
Holdleder: Sarah Rosen
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, del 3
Tidspunkt: Onsdag kl. 19.30 – 20.30
Kontingent: 775,00 kr. -*Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken, se mere under holdbeskrivelsen
Sæson: Onsdag d. 26.08.2020 - 17.03.2021

Bliv stærkere, mere trimmet og brænd fedtet af. Træningstimen starter med opvarmning af led og muskler, forskellige opvarmningslege eller løb. 

Cirkel træning/cross gym er en hurtig måde at komme i form på, og øvelserne tilpasses den enkeltes niveau, så alle kan være med og du kan blive udfordret på det niveau der passer til dig. På holdet arbejdes der med styrketræning, core og kardio træning. Selve træningspasset er “kun” på 30-40 minutter, hvor der arbejdes med forskellige stationer. Hver station har forskellige øvelser, som arbejder med forskellige dele af kroppen. Dette kan være forskellige kropsvægtsøvelse, kettlebelløvelser og pulsøvelser. Vi arbejder skiftevis med styrke og puls og du presses til at yde det maximale under hver øvelse indenfor din formåen.

Træningen bliver planlagt med inspiration fra crossfittræning. 

Dette betyder ikke, at du skal være i topform inden du melder dig på holdet.

Alle kan være med, og vi vil sørge for at din form bliver bedre i samarbejde med dig.

Max. 25 deltagere

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

 

Instruktør:

Nynne Marquardsen

HGIGym.Nynne@gmail.com

Holdleder:

Sarah Rosen

hgigym.sarah@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614