HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Boxercise

Instruktør: René Ingerslev Dürke
Holdleder: Ole Dam
Sted: Havdrup Idrætscenter, hal 2, Multisalen
Tidspunkt: Onsdag kl. 19.30 – 20.30
Kontingent: 200,00 kr. Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæsonstart: Onsdag d. 09.01.2019 - 13.03.2019


Boxercise vores nye koncept "Boxercise" er for dig som ønsker at komme i bedre form.
Kombinationen af træningsøvelser som på fitnessniveau ligger grund i boksebevægelser og konditionstræning vil hjælpe dig med at opnå en bedre form og styrke. Vi vil gøre brug af høj intensiv træning, hvor man presser muskler og kondition, og vil benytte sandsække og plethandsker til dette.

Vi vil ligeledes gøre brug af redskaber såsom kettlebells, sjippetov, medicinbolde osv. Vi vil i løbet af en time komme igennem alle de større muskelgrupper så som ben, mave, bryst, ryg og skuldre. Derudover vil der være forskellige former for intervaltræning hvor pulsen kommer op.
Forvent en hård træning, men hvor du yder på dit eget niveau.

*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Power tabata/Pilates/Dance Fit/Zumba/Circle træning/Foamroller & udstræk/Multi robic/Cross Gym/3 yoga hold/Boxercise. Træn så meget du vil for kun 1.775 kr. for hele sæsonen.


 

Max. 20 deltagere

Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

René Ingerslev Dürke

HGIGym.rene@gmail.com

Holdleder:

Ole Dam

HGIGym.ole@Gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614