HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Body&Mind (+16 år)
 
Instruktør: Minna Holbech
Holdleder: Julie Lau
Sted: Havdrup Idrætscenter, multisalen
Tidspunkt: Mandag kl. 18.15– 19.15
Kontingent: 775,00 kr. - *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken
Sæsonstart: Mandag d. 27.08.2018 - 11.03.2019

Dette hold er primært langsom styrke med fokus på kernemuskulaturen.
Vi starter med en kort bevægelses opvarmning og tager derefter de 5 tibetanere, som er øvelser de tibetanske munke laver flere gange om dagen med fokus på indre balance, vejrtrækning og helhedssyn på krop og sjæl.
Der er et vist meditativt element, men i denne træningstime er det de styrkende øvelser støttet af vejrtrækningen der er i fokus. Efter disse øvelser supplerer vi med nogle af de rigtig gode langsomme styrkende øvelser for hele kroppen.
Delvist efter Pilates´ principper. Der er hverken løb eller hop og træningen foregår stående og på måtter med bare fødder eller strømper - men varmen i kroppen skal nok komme og lidt puls bliver det også til.​

 
Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Max. 15 deltagere


*WORK OUT KOMBI: Lav din egen work out pakke og tilmeld dig WORK OUT KOMBI pakken som indeholder fri træning på Body&Mind/Power tabata/Pilates/Dance Fit/TRX/Zumba/Circle træning/Foamroller & udstræk/Multi robic/Cross Gym/3 yoga hold/2 løbehold. Træn så meget du vil for kun 1.775 kr. for hele sæsonen.

Aerial Flow Yoga, som et forsøg kan man hvis man man er tilmeldt WORK OUT KOMBI prøve Aerial Flow Yoga. Der er pt. 3 ledige køjer både mandag og fredag. Det bliver efter princippet først til mølle.

 
Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

Minna Holbech

HGIGym.minna@Gmail.com


Holdleder:

Julie Lau
hgigym.julie@gmail.com
Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614