HAVDRUP GYMNASTIK FORENING
Body & Mind (+16 år)
 
Instruktør: Minna Holbech
Holdleder: Nana Søeberg
Sted: Havdrup Idrætscenter, multisalen
Tidspunkt: Mandag kl. 18.00– 19.00
Kontingent: 775,00 kr. - *Er inkluderet i WORK OUT KOMBI pakken, se mere under holdbeskrivelsen
Sæsonstart: Mandag d. 29.08.2022 - 13.03.2023

Body & Mind er et hold med stille styrke efter opvarmning af led og muskler. Vi kommer hele kroppen igennem med rolige øvelser bla. fra yoga og pilates verdenerne. Balance bruges ofte og fokus er på core, og åndedrættet bruges som taktstok. Vi bruger til tider små redskaber såsom Rodondo bolde og stor bold, men primært holder vi os på måtten og bruger egen kropsvægt i øvelserne. På holdet bliver belastningen gradvist øget indenfor hver muskelgruppe og du vælger selv niveau og intensitet ud fra individuelle behov og ønsker.

Vi anbefaler strømper eller bare tæer. Vi starter med en kort bevægelses opvarmning – bl.a med de 5 tibetanere, som er let sammensatte øvelser med fokus på helheden, indre balance og vejrtrækning.
Efter opvarmningen kommer vi igennem hele kroppen med styrkende øvelser og gode balancer – altid støttet af vejrtrækningen.
Denne træningstime er hverken Yoga eller Pilates, men mange øvelser kendes også fra disse discipliner.

Træningen foregår stående og på måtter med bare fødder eller strømper - men varmen i kroppen skal nok komme og lidt puls bliver det også til.

Bemærk: Undervisningen stopper 5. min før timen slutter for at der er tid til oprydning og skift til næste hold. På nogle hold vil man selv skulle strække ud efter timen, for at få mest mulig tid til træning.

Max. 15 deltagere
Online tilmelding
Klippekort kan bruges på holdet. Vi gør dog opmærksom på, at de deltagere som fast er tilmeldt holdet har fortrinsret på holdet, og klippekortsbrugere vil i nogen tilfælde kunne opleve, at der ikke plads på holdet når der mødes op til træning.

Instruktør:

Minna Holbech

HGIGym.minna@Gmail.com

Holdleder: 

Nana Søeberg

Email: HGIgym.nana@gmail.com

Havdrup Gymnastikforening | www.havdrupgymnastik.dk | Email: Hgigym.formand@gmail.com | CVR-nummer: 16642614